Home Streamingskolan

Streamingskolan

English Suomi

Solidsport lanserar Streamingskolan.

Välkommen till Solidsports Streamingskola

I fem delar får du här våra bästa tips och råd om hur du och ditt lag kan livesända på bästa sätt via Solidsport och livesändningsappen Solidsport Broadcast.

Tillhör du en förening som är intresserad av att aktivera en hel förening på Solidsport? Du kan läsa mer om hur ni aktiverar en hel förening med hjälp av vår föreningslösning via länken här.

Syftet med Streamingskolan är att hjälpa dig att bli bra på att sända och dra maximal nytta av Solidsport. Både när det gäller den funktionalitet som finns men också möjligheten att tjäna pengar till laget.

Innan du går igenom det olika delarna i Streamingskolan vill vi ge dig en kort introduktion till Solidsport och hur tjänsten fungerar med hjälp av videon nedan.

 

Nu när du har sett introduktionsvideon kastar vi oss rakt in i Streamingskolan genom att gå igenom dom olika delarna.

Bli en expert på att livesända

Med hjälp av Streamingskolan kommer du i fem delar få lära dig allt som behövs för att göra bra livesändningar och maximera lagets intäkter. Första delen i Streamingskolan ger dig en bra överblick om vad Solidsport innehåller och hur du lyckas med dina sändningar. Den andra delen är fördjupning som sedan avslutas med tips om hur ni maximerar intäkterna på lagets livesändningar och fyller lagkassan med hjälp av Solidsport.

Behöver du hjälp?

Uppstår frågor eller funderingar när du går igenom dom olika delarna, kontakta oss på support@solidsport.com så återkommer vi och besvarar dina frågor så snart vi kan.

Så aktiverar du en hel förening

Vill din förening aktivera flera lag? Nu har Solidsport lanserat en föreningslösning som gör det möjligt att samla alla lagkanaler under en föreningskanal, på ett enkelt och smidigt sätt.

Med en tydlig struktur och koppling mellan alla kanaler kommer föreningen dessutom ha möjlighet att erbjuda ett föreningsabonnemang. Något som inkluderar alla livesändningar och repriser på alla föreningens kanaler.

Läs mer om hur du aktiverar en hel förening på Solidsport via länken här.

Streamingskolan består av följande delar

Del 1 – Så här kommer du igång med Solidsport

Del 2 – De viktigaste funktionerna på Solidsport

Del 3 – Få ut maximalt av Solidsport Broadcast

Del 4 – Så gör du en bra livesändning

Del 5 – Så tjänar ni pengar till laget

Har ditt lag ingen kanal, aktivera laget på Solidsport redan i dag.