27 februari genomför Anderstorp SK för sjunde året i följd sin “superlördag” i samarbete med Team Rynkeby Jönköping.

Budskapet och innehållet är skrivet och producerat av Anderstorp SK.

Målsättningen med detta arrangemang är att under en hel dag få visa upp vår fantastiska verksamhet som innefattar handbollsskola, ungdomslag och seniorlag och där totala antalet utövare är jämnt fördelat på killar och tjejer.

Superlördagen har också blivit en viktig inkomstkälla för klubben i och med att arrangemanget är sponsrat och i år är det närmare 90 företag som har köpt något av de tre olika paket som vi erbjudit.

Det som skiljer oss från andra föreningar som arrangerar sponsormatcher är att vi skänker en del av intäkterna till Barncancerfonden genom Team Rynkeby. Totalt t.o.m förra säsongen har vi med hjälp av våra sponsorer skänkt 365.000:- vilket vi tycker är helt fantastiskt. 

I paketen som vi säljer till företagen ingår normalt att det är fritt inträde hela dagen i sporthallen. I och med den nu rådande pandemin har vi dessvärre inte möjlighet att ta emot någon publik och den enda match som genomförs är herrlagets match i allsvenskan mot Skånela. I stället för fritt inträde så erbjuds nu alla tack vare våra sponsorer att utan kostnad se matchen digitalt via Solidsports.

Vi uppmanar självklart alla Solidsports läsare och tittare av den fria matchen att swisha en peng direkt till Team Rynkeby (som skänker oavkortat varje krona till Barncancerfonden), swishnummer 123 426 2945

Läs mer om Team Rynkkeby och deras fantastiska arbete med att bekämpa barncancer på deras hemsida.