Se helgens tävlingar i Rallycross-SM live på Solidsport och SBF Play. Foto: Bildbyrån

 

I helgen fylls tablån på Solidsport med motorsport. Det blir Rallycross, Folkrace och Svenska mästerskapen i breddracing – allt på samma helg.

Därför bör du sätta larmet tidigt på lördag morgon! 09:00 drar sändningen igång från Västerås för deltävling 3 och 4 av Rally Cross SM. Enligt Svenska Bilsportförbundet innehåller tävlingen både en del veteraner, men också nya förare som vill testa sina vingar. Sändningarna pågår hela lördagen samt hela söndagen.

Se helgens tävlingar i Rallycross-SM live på Solidsport och SBF Play. Foto: Bildbyrån

För de som behöver en timmes extra sovmorgon startar sommar-racet i Hästveda 10:00 på lördagen. En tävling som avgörs på Harabackens motorstadio med hela 140 förare i startfältet.

Sommarracet från Hästveda!

Svenska Bilsportförbundet har nu ett supererbjudande till samtliga som vill följa bilsporten hela sommaren på SPF Play. Du hittar erbjudandet här.

Samtidigt som sommar-racet i Hästveda startar även STEC-racing med sin första sändning på Solidsport. Det är Svenska Mästerskapet i breddracing som går av stapel på Tierp Arena. Följ samtliga tävlingar, från 2 till 8 timmars-racen live. Med All Access på STEC-kanalen kan du se alla tävlingar både lördag och söndag!

STEC – breddracing live från Tierp Arena!

Slipp gasa själv i helgen och se tävlingarna hemifrån på Solidsport!