Stec Racing ansluter till Solidsport.

Bilsporten växer på Solidsport.
Nu kommer även Stec Racing – svenska mästerskapen i breddracing – storsatsa på Sveriges största kanal för livesänd sport.

Så sent som under förra veckan valde Svenska Bilsportförbundet att flytta över sin växande kanal för Svensk Bilsport, SBF Play, till Solidsport.

Och nu får man sällskap av Stec Racing. En fristående aktör inom svensk motorsport och som arrangerar svenska mästerskapet i breddracing.
– Vår ambition är att få fler att börja köra på racingbanorna. Samarbetet med Solidsport ser vi som viktigt att kunna höja synligheten men även nå målgruppen som normalt inte åker till banorna, säger Hans Medelberg Motorsportutvecklare inom STEC Motorsport

“Bygger mycket på taktik”

Redan den 18-19 juli kommer första långloppet att livesändas från Tierp Arena.
– Långlopp bygger mycket på taktik och hålla sig ifrån långa depåstopp. Bilarna i STEC är blandade från Standard till rena tävlingsbyggen.  Men med systemet med Rättvis Racing blir det fair race och alla har chansen att vinna, förklarar Medelberg.

Han själv är också involverad i “Stec Women Team” som är det enda laget med endast kvinnliga förare (se bild ovan).Sändningarna från båda dagar går att se live på solidsport.com/stecplay
Det går även att köpa All Access och få tillgång till samtliga livesändningar och repriser.
Köp All Access här!