Norsk bokmål

Vill ditt lag livesända matcher? Vill ni skapa nya intäkter till laget?
Nu finns en enkel lösning –
streama lagets matcher på Solidsport.

Att livesända sport, event eller cuper och samtidigt tjäna pengar har aldrig varit enklare. Solidsport gör det möjligt att livesända matcher och samtidigt skapa nya intäkter till klubben. Allt som behövs är en smartphone eller läsplatta.

Hittills skapat intäkter på mer än 40 miljoner kronor till de klubbar och föreningar som idag använder sig av Solidsport.

Vill ditt lag också livesända med Solidsport? Aktivera ditt lag här.

För föreningar och lag är det helt kostnadsfritt att använda Solidsport.
Hälften av alla intäkter går direkt till laget och allt som behövs för att livesända är en mobiltelefon, internetuppkoppling och Solidsports Broadcaster-app. Varje filmad match sparas sedan på lagets kanal som går att se som repris och ladda ner. Utrymmet på varje kanal är oändligt så man behöver aldrig radera något innehåll.

5 anledningar att livesända matcher på Solidsport:

1. Tjäna pengar till laget

Tack vare Solidsports välutvecklade betallösning så kan ditt lag tjäna pengar till laget via både pay-per-view och att samla Månadssupportrar.

Och vad är en Månadssupporter? Det är personer som väljer att betala månadsvis för att se alla lagets livesändningar och repriser. Oftast handlar det om föräldrar, vänner eller andra närstående. Låter roligare än att sälja lotter eller salami, eller hur?

2. Det är enkelt och helt gratis.

Att använda sig av Solidsport kommer aldrig vara en kostnad. Både plattformen och samtliga appar är kostnadsfria, vilket innebär att laget kan tjäna pengar redan från första livesändningen. Solidsport är också utvecklad så att vem som helst, enkelt och smidigt, kan börja livesända utan krånglig utrustning. Allt som behövs är en smartphone med uppkoppling.

3. Avancerad grafik och highlights

Solidsport har utvecklat en unik grafiklösning som gör det möjligt för dig att sköta scoreboard, matchklocka och period samtidigt som du livesänder med din smartphone. Du kan dessutom markera snygga highlights samtidigt som du sänder och som sedan publiceras på kanalen efter varje avslutad sändning.

Tack vare Solidsport Broadcast kan du få en enkel livesändning med telefonen att se ut som riktig proffssändning för dina tittare.

Solidsport Broadcast finns att ladda ner via Appstore eller Google Play.

4. Spara minnen för livet.

Alla sändningar lagras och sparas på din kanal. Dina supportrar har då möjligheten att se allt material i repris – när som helst – eller ladda hem varje sändning till en dator eller surfplatta. Det är ett enkelt sätt att spara minnen för livet för både utövare, familj och åskådare.

5. Utmärkt analys och utbildningsverktyg.

Förutom att spara minnen kan också tränare och spelare använda allt material för analys och utbildning. Tack vare Solidsports inbyggda redigerings- och highlightsfunktioner är det enkelt att klippa ut både höjdpunkter eller taktiska missar från varje match. Något som sedan kan användas till utbildning och träning.

Så, vad väntar du på?
Aktivera ditt lag och börja tjäna pengar till laget med Solidsport.

Behöver du hjälp att komma igång?
Upptäck Solidsports Streamingskola.