Solidsport lanserar Streamingskolan.

Kampanjen #hållpublikenborta är en succé. Varje dag strömmar det in nya lag som vill börja livesända sina matcher på Solidsport. Och i takt med det presenteras nästa satsning.
– Det har varit ett enormt tryck med nya lag de senaste två veckorna, säger Tobias Thalbäck, VD på Solidsport.

Solidsport lanserade förra veckan kampanjen #hållpublikenborta. Föreningar över hela Sverige kan nu ansöka om gratis utrustning för att börja livesända och samtidigt skapa nya intäkter till lagkassan.

Sedan dess har Solidsport sett en stor ökning av lag som vill livesända sina matcher. Hundratals lag tillkom bara i helgen och har fortsatt göra det under veckan, samtidigt som tusentals nya tittare har registrerat sig.

– I takt med att fotbollssäsongen startade och lanseringen av vår senaste kampanj, har vi sett ett enormt tryck de senaste två veckorna, säger Tobias Thalbäck, VD på Solidsport.

Lanserar Streamingskolan

Solidsport har samtidigt märkt av en ökad efterfrågan att lära sig livesända. För att råda bot på det problemet har nästa satsning sjösatts. Nu lanseras Streamingskolan som i fem delar beskriver hur ett lag lyckas med sina livesändningar.

– Med hjälp av Streamingskolan hoppas vi kunna lägga mer tid på att hjälpa dem som har frågor, snarare än att lägga tid på att utbilda varje lag. Vi har haft några lag som fått testa Streamingsskolan och responsen har varit mycket positiv, avslutar Tobias

Upptäck Streamingskolan här!

Vill din förening delta i kampanjen #hållpublikenborta?
Läs mer om erbjudandet och skicka in er ansökan här!