English

Samla alla föreningens lag under en föreningskanal. Erbjud publiken ett unikt sätt att se alla föreningens matcher. Solidsports nya föreningslösning är äntligen lanserad.
– Väldigt många av våra föreningar i Sverige och Finland har efterfrågat den här tekniken, särskilt nu i tider där livesänd sport blivit viktigare än någonsin, säger Tobias, Thalbäck, vd på Solidsport.

När publiken förbjuds från sportens arenor får sporten komma till publiken. Livesänd sport på alla nivåer har under pågående pandemi blivit populärare och viktigare än någonsin för Sveriges idrottsföreningar.

Därför har Solidsport, Nordens största streamingtjänst för livesänd sport, tagit fram en ny teknisk lösning för idrottsföreningar. Det med syftet att göra det ännu enklare och ännu bättre för nya och befintliga idrottsföreningar att livesända sina matcher på Solidsport.
Oavsett lag. Oavsett sport. Oavsett nivå.

– Det finns föreningar på Solidsport som har 30 lag som livesänder sina matcher på egna lagkanaler. Den här tekniken kommer göra det mycket enklare för både dem och alla andra föreningar som vill livesända alla matcher, förklarar Thalbäck.

– Nu kommer alla föreningar få en bra överblick över allt som sänds och alla intäkter som genereras på varje kanal. Föräldrar och anhöriga får samtidigt chansen att stötta hela föreningen och ta del av alla matcher som föreningen livesänder.

Så här fungerar Solidsports nya föreningslösning:

* En förening skapar en föreningskanal och en lagkanal för varje lag i föreningen via solidsport.com/join

* Det är på varje lagkanal som lagen livesänder sina matcher och tjänar pengar till sin lagkassa via sin egen “butik”.

* Varje lagkanal kopplas till föreningenskanalen.

* Det innebär att alla livesändningar och repriser från samtliga lagkanaler samlas på föreningskanalen.

* På föreningskanalen listas alla lagkanaler så att föräldrar och anhöriga enkelt hittar till rätt lagkanal.

* Både föreningen och varje lag kan sedan sälja ett föreningsabonnemang som ger tillgång till alla matcher som föreningen sänder. Men vill en tittare bara stötta och betala för ett lag så går det lika bra.

Låter det här intressant för dig och din förening?
Läs mer om Solidsports föreningslösning här.