SolidSport etablerar sig allt mer som kanalen för svensk kampsport.
Den 1-3 mars livesänds SM i thaiboxning och den 23 mars visas den tionde Kampsportsgalan från Münchenbryggeriet i Stockholm.
– Vi vet att inte alla som vill kan vara på plats under galan, och tror då att sändningen innebär ett gott alternativ till det” säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets generalsekreterare Mona Lundkvist.

Kampsport och SolidSport har fungerat väl tillsammans under flera år.

Bland livesändningarna som visats de senaste åren finns både VM och SM i thaiboxning, SM i Kickboxning, Gladiatorspelen i MMA och Swedish Open i BJJ.

Nu fortsätter samarbetet, då både SM i thaiboxning och den årliga Kampsportsgalan kommer att livesändas under mars 2019.

Först ut är SM i thaiboxning, som avgörs på klassiska Rondo i Göteborg den 1-3 mars.

– Vi har märkt att kampsport och SolidSport är en stark kombination och ser mycket positivt på en fortsatt gemensam satsning. Att vi får ut så mycket svensk kampsport som möjligt i SolidSports kanaler, säger Mathias Lühr, PR & Kommunikationsansvarig på SolidSport.

– SM i thaiboxning på Rondo, det är en höjdare och det känns extremt bra att kunna leverera det mästerskapet hos oss.

Nästa steg i samarbetet är sedan inte långt bort.

Den tionde Kampsportsgalan följer den 23 mars i en liveproduktion från Münchenbryggeriet i Stockholm.

Bland de nominerade återfinns MMA-stjärnan Alexander “the Mauler” Gustafsson och Sofia Olofsson, som vann VM-guld i thaiboxning.

– Vi är glada att samarbeta med Solidsport och att kunna visa Kampsportsgalan i vår egen webb-tv. Vi vet att inte alla som vill kan vara på plats under galan, och tror då att sändningen innebär ett gott alternativ till det, säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets generalsekreterare Mona Lundkvist.

Du ser SM i thaiboxning här och Kampsportsgalan här.