Väsby Hockey hemmamatcher under försäsongen livesänds på Solidsport. Foto: Bildbyrån

Nykomlingen Väsby Hockey gör sig redo för en historisk säsong i Hockeyallsvenskan. Då har klubbens supportrar möjlighet att se lagets hemmamatcher – live på Solidsport. 

Väsby Hockey förbereder sig för sin första säsong i HockeyAllsvenskan (som startades 2005). Det efter att klubben, som en gång i tiden gjorde avtryck som “Vilda Väsby” i Sveriges högstaserie, blivit uppflyttade från HockeyEttan.

Nu väntar en spännande försäsong med bland annat tre hemmamatcher mot nya serierivalerna Södertälje SK och Almtuna IS och tidigare seriekonkurrenten Nyköpings SK i Hockeyettan.

Livesänds på Solidsport

Matcherna kommer spelas inför tomma läktare men kommer istället att gå att se live via Solidsport.

– Vi får inte släppa in någon publik och därför känns det bra att kunna erbjuda både våra egna och motståndarsupportrar en enkel lösning att se våra hemmamatcher. Samtidigt är det en bra möjlighet för oss som klubb att skapa nya intäkter inför säsongen, säger Väsbys sportchef Tom Tärnström.

Samtliga sändningar produceras av ett professionellt kamerateam med kommentatorer och sänds på solidsport.com/vasbyhockey

MER INFO OM SÄNDNINGARNA:

För att tillgång till samtliga tre matcher går det att köpa “Väsby Hockey Preseason Pass”. Det inkluderar samtliga sändningar och repriser för 199 kr. Köp det här!

Vid köp av en enskild match eller abonnemang så stöttar du även klubben ekonomiskt. Det eftersom en majoritet av intäkterna går direkt till Väsby Hockey.