Andreas Stockenberg ser fram emot mötet med Skånela. Foto: Bildbyrån

Hammarby och Amo är de enda lagen som fortfarande inte har förlorat en match denna säsong. Tar streaken slut i den sjunde omgången eller fortsätter lagen gå obesegrade? Det återstår att se på lördag när Hammarby möter Anderstorp och Amo möter Skånela.

Fem segrar och ett kryss, så har Amo inlett säsongen. Efter den oavgjorda matchen mot Lindesberg har laget tagit tre raka segrar. På lördag väntar Skånela, som har fyra raka förluster i bagaget. Det är en tuff bortamatch som väntar menar Amos tränare Andreas Stockenberg.

– Skönt att slå ur underläge igen, det var länge sen nu. Dem gick ju ut och sa att de skulle vinna den här säsongen. Vi har aldrig vunnit uppe i Märsta, en utmaning för oss, säger Andreas Stockenberg till Solidsport News.

Vi har väl gjort det vi ska i stort sett, det har varit rätt stabilt, matcherna har varit klara tidigt. Men vi tar en match i taget, säger han.

“Alla vill framåt”

I förra helgens drabbning mellan Hammarby och Torslanda, där båda lagen hade fem raka segrar, drog Hammarby det längsta strået och tog båda poängen. Nu står man på sex segrar av sex möjliga inför helgens möte med Anderstorp. Kan man ta sjunde raka?

Med tanke på att vi har sex raka gör vi någonting rätt. Vi måste tro på vår spelide och vad tränaren lägger upp för oss. Inte skena iväg. Vi ska inte tro att vi kan dansa igenom serien, vi går in med rätt inställning i varje match, säger Hammarbys Martin Dolk till Solidsport News. 

Alla vill framåt alla tycker det är kul. Det är ganska rolig serie, ganska jämt uppe i toppen. Vi har en good feeling. Det handlar om att inte tro att något är klart, vi måste köra stenhårt varje match oavsett var motståndarna ligger i tabellen, säger han. 

Så spelas omgång 7

Karlskrona – Kärra
Fredag 19:00

AIK – Kungälv
Lördag 14:00

Torslanda – VästeråsIrsta
Lördag 16:00

Tyresö – Rimbo
Lördag 16:15

Lindesberg – Vinslöv 
Lördag 16:30

Hammarby – Anderstorp 
Lördag 17:00

Skånela – Amo
Lördag 17:15

Se samtliga matcher från herrallsvenskan på Solidsport.com/allsvenskanherrar

KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here