Home Covid-19 Elitseriepremiären i konståkning livesänds på Solidsport

Elitseriepremiären i konståkning livesänds på Solidsport

Se helgens Elitseriepremiär i konståkning på Solidsport.

Delar av landslaget är på plats när den helt unika konståkningssäsongen 2020/2021 inleds med Elitseriepremiären i Luleå. Något som sker utan publik men som istället livesänds på Solidsport.

Helgens Elitseriepremiär i konståkning kommer på grund av pågående pandemi genomförs utan publik. Den som vill följa det spännande och välfyllda startfältet vid Luleå-tävlingarna kan istället göra det via den officiella tv-kanalen för svensk konståkning på solidsport.com/skatesweden

“Spänning, nerver, och vackra åk väntas när den svenska konståkningseliten för första gången i skarpt läge visar säsongens nya tävlingsprogram. En säsong som förhoppningsvis avslutas med ett VM i Stockholm i mars. Den regerande svenske mästaren och hemmasonen Nikolaj Majorov är på plats efter en lysande säsong i fjol” skriver förbundet själva inför tävlingen.

Stjärnfylld kamp väntar i helgen

Majorov gick från klarhet till klarhet i fjol. Bland annat med en 15:e plats på EM, och har under sommaren visat upp nya kvadruppel-hopp i sociala medier. Han får bland annat sällskap i Luleå av Malmös Marcus Björk, en tidigare landslagsåkare som efter tre års bortavaro från konståkningstävlingar gör en spännande comeback i hetluften.

På damsidan väntas en spännande kamp om pallplaceringarna. Bland annat med landslagsåkarna Josefin Taljegård och Cassandra Johansson, bara för att nämna några.

Vem är hungrigast på guld efter den coronaavbrutna säsongen i vår? Vem har siktet inställt på Ericsson Globe i mars? En fingervisning på detta kommer vi sannolikt få under helgen.

Se tävlingarna live. Och när du vill.
solidsport.com/skatesweden

MER INFO OM SÄNDNINGARNA:

Få tillgång till alla livesändningar och repriser med All Access. Skaffa ditt All Access här!
Genom att köpa sändningarna stöttar du även svensk konståkning ekonomiskt.