Tränaren Andreas Stockenberg är laddad för premiär i Handbollsallsvenskan. Foto: Bildbyrån

Handbollsfans, på torsdagkväll drar Handbollsallsvenskan äntligen igång. I premiärmatchen ställs Kärra HF mot Amo HK och precis som ifjol kommer samtliga matcher livesändas på Solidsport.
– Vi har väntat i ett halvår för att spela den här matchen, säger Amotränaren Andreas Stockenberg till Solidsport News.

Under fredag, lördag och söndag spelas resterande matcher i den första omgången av Handbollsallsvenskan. Favoriterna Hammarby Handboll spelar sin första match för säsongen mot Lindesberg på lördag. Omgång 1 avslutas sedan på söndag kväll med matchen mellan Karlskrona och Torslanda.

Stockenberg: “Vi är jäkligt revanschsugna”

En som är väldigt sugen på premiärmatch är Amotränaren Andreas Stockenberg som vill ta revansch efter förra säsongens besvikelse. Det efter att laget förlorat sin chans att få kvala upp till Handbollsligan i samband med att säsongen ställdes in på grund av Covid-19.

– Vi har väntat i ett halvår för att spela den här matchen. Det blev ju ett abrupt slut förra säsongen så vi är jäkligt revanschsugna och har en god känsla. Vi har förberett oss på det bästa sättet vi kan och sedan är det alltid viktigt att vinna en premiärmatch. Det skapar en god känsla i truppen, säger Stockenberg till Solidsport News.

Samtliga matcher kommer gå att se live via solidsport.com/allsvenskanherrar.

Som tittare finns en unik möjlighet att bli Månadssupporter till sitt favoritlag. Något som innebär att tittaren stöttar sitt lag ekonomiskt då majoriteten av intäkterna tillfaller just den klubben. Samtidigt ger abonnemanget även tillgång till alla matcher från Allsvenskan Herrar.

Så spelas omgång 1:

Kärra HF – Amo HK
Torsdag klockan 19:21

AIK – Skånela
Fredag klockan 19:00

Tyresö – Anderstorp
Lördag klockan 14:00

Kungälv – Rimbo HK Roslagen
Lördag klockan 15:00

Hammarby Handboll – Lindesberg
Lördag klockan 17:00

Vinslöv – VästeråsIrsta
Söndag klockan 16:00

Karlskrona – Torslanda 
Söndag klockan 17:00

TV-TABLÅ FÖR ALLSVENSKAN:

Vill du också tipsa oss om nyheter?
Maila in till redaktionen på redaktionen@solidsport.com