Solidsport stöttar Röda Korset i kampen mot Covid-19.

Hela världen kämpar just nu för att hindra spridningen av coronaviruset. För att vara med och bidra i den kampen väljer nu Solidsport att stötta Röda Korset med gratis annonsering under hela sommaren.
– Det är en självklart för oss att stötta Röda Korset och deras viktiga arbete, säger Tobias Thalbäck, VD på Solidsport.

Röda Korset finns på plats världen över för att hjälpa drabbade och minska spridningen av coronaviruset. I Sverige hjälper volontärer bland annat till och handlar för människor i riskgrupper, sprider information och stöttar oroliga och drabbade på olika sätt. I andra länder bistår Röda Korset sjukvården, kör ambulanser, delar ut tvål, vatten och hjälper människor på olika sätt utifrån de lokala behoven

Nu vill Solidsport vara med och stötta deras arbete i kampen mot covid-19. För att hjälpa till att samla in mer pengar och donationer kommer därför Röda Korset få annonsera kostnadsfritt på Solidsport och deras tusentals livesändningar.

– Vi vill göra det vi kan för att bidra i denna kamp. Pandemin har drabbat väldigt många privatpersoner, företag och dessutom hela idrottsrörelsen. Därför är det självklart för oss att stötta Röda Korset och deras viktiga arbete, säger Tobias Thalbäck, VD på Solidsport.

– Vi är tacksamma för stödet från Solidsport och den möjlighet det ger oss att nå ut med vårt budskap. Ju fler vi kan nå som väljer att stötta oss, desto fler kan vi hjälpa världen över, säger Per Westberg, insamlings- och kommunikationschef på Svenska Röda Korset.

RELATERADE LÄNKAR: 

Idrotten behöver pengar – kan det förbjudas?
Svenska tenniseliten möts i Mölndal – live på Solidsport
Efter succén – här är Solidsports nästa satsning
Solidsport ger gratis utrustning till fotbollsföreningar