SolidSport har sprängt ännu en miljongräns.
Och en mycket rolig sådan.
I dag har vi genom vår unika tjänst kunnat ge tillbaka över 34 miljoner kronor till det svenska föreningslivet.

– Varje krona till föreningslivet är viktig så det känns bra att vi nu passerat 34 miljoner, säger vd Tobias Thalbäck.

SolidSport är den enkla streamingtjänsten som alla ska tjäna på.

Det är lika enkelt att säga som att visa upp bevis för.

Räkneverken på vår hemsida tickar på och i dag går det att utläsa att 312 446 videos har laddats upp och 31 937 livesändningar har visats på solidsport.com – och detta har nu genererat 34 035 903 kronor till föreningslivet.

– Vi är väldigt glada och tacksamma över det intresse som finns kring Solidsport.

– Det är ett stort tryck just nu på klubbar och föreningar som skapar sina egna kanaler för att öka intäkter och sprida sin sport, säger Tobias Thalbäck.

Hur ser du att dessa siffror kommer att utvecklas framöver?

– Varje helg innehåller upp emot 200 livesändningar och det ökar snabbt. Dessutom kommer några av Sveriges absolut största ungdomsturneringar sändas på Solidsport runt årskiftet, så vi räknar med en siffrorna kommer öka än snabbare än vad vi sett hittills, säger Thalbäck.

Ett gratiskonto hos SolidSport, en internetuppkoppling och en mobilkamera är allt som behövs för att genomföra en egen livesändning av ett evenemang.

Intäkterna från sändningen fördelas lika i ett unikt initiativ att skapa nya ekonomiska resurser till föreningslivet i Sverige. Hittills har alltså drygt 34 miljoner kronor passerat SolidSports plattform och gått vidare ut till våra partners.

Lagringsutrymmet för sparat bildmaterial är oändligt i en tanke att kunna användas i utbildningssyfte hos föreningar och lag.

SolidSport är till för alla sporter – stora som små – och visionen är bidra till ett samhälle där fler människor rör på sig och fler människor mår bra.