Skyttekungen Martin Dolk stannar i Hammarby. Foto: Bildbyrån

201 mål på 20 matcher. Det gjorde Martin Dolk till Allsvenskans överlägset farligaste målskytt under säsongen. Nu är det klart att stjärnan blir kvar i sitt kära Hammarby.

Martin Dolk är en respekterad målskytt av högsta rang.
Det visade 30-åringen inte minst under den senaste säsongen när han vann skytteligan i Allsvenskan på ett dominerade sätt.

Och trots att det lär ha funnit stort intresse från klubbar i Handbollsligan så är det nu klart att Dolk stannar kvar i Hammarby. Stjärnan har nämligen skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

– Jag har alltid trivts otroligt bra här och just nu vill jag vara här och ”leka” handboll, med mitt favoritgäng och i min favoritklubb, säger han till klubbens hemsida.

“Ett revanschsuget gäng”

Bajen var endast målskillnad från att vinna serien och ta en direktplats till Handbollsligan. Istället fick laget ställa in sig på att kvala sig upp till finrummet. En chans som gick upp i rök i samband med coronapandemin.

Nu ska Dolk och resten av laget ta revansch efter den stora besvikelsen.

– Vi är ett revanschsuget gäng, efter uteblivet kval, som kommer göra allt i sin makt för att ta tillbaka Bajen till Handbollsligan. Men samtidigt vill jag understryka att vi ska ha förjäkla roligt på vägen och då kommer de på läktarna ha det också, det vill man inte missa, säger Dolk till Hammarbys hemsida.Installerade tillägg

MER HANDBOLLSNYHETER:

Silly Season: Här är alla nyförvärv inför Allsvenskan
Klart: Lagkaptenen förlänger med Hammarby

Amo förlänger med skyttekungen
”Utan publik hamnar vi i ett jätteallvarligt läge”
Skånelas glädjebesked – stjärnan stannar
Amo HK vill ha revansch: ”Vi ska vinna den där jävla serien”