JAS Elit Cup i innebandy, en av försäsongens hetaste turneringar, firar 10-årsjubileum i helgen. Samtliga matcher kommer livesändas via Solidsport.
– Det är en perfekt lösning nu när vi inte får ta in någon publik säger Janne Egengren, cupansvarig till Solidsport News.

Cupen har etablerat sig som en försäsongens höjdpunkter i innebandykretsar. I helgen är det dags för den tionde upplagan av JAS Elit Cup. Ett jubileum som firas genom att cupen utökar så att den numera även innefattar en klass för damjuniorer.

På grund av pågående pandemi och nuvarande restriktioner kommer däremot turneringen att genomföras utan publik. Däremot kommer samtliga matcher gå att se live via ett samarbete med Solidsport.

LÄS ÄVEN: Göteborg Cup storsatsar på Solidsport

– Att vi kan erbjuda vår publik en digital lösning där samtliga matcher livesänds på webben känns väldigt bra. Förutom att det möjliggör för alla att se matcherna kommer det bli en ny och förhoppningsvis viktig intäkt för cupen, avslutar Egengren.

MER INFO OM SÄNDNINGARNA:

Viktig information: Mullsjö har tyvärr lämnat ett sent återbud till årets cup. Detta innebär resultatmässigt att Mullsjö lämnar walk-over i gruppspelet (grupp 3). Resultatet i matchen blir 0-5

Matcherna går att se live på solidsport.com/jas-elit-cup-2020
För 199 kronor går det även att köpa ett All Access-pass som ger tillgång till samtliga matcher och repriser.

Köp ditt All Access här!