Nyckelspelaren Daniel Steen förlänger med Amo. Foto: Bildbyrån

Amo HK fortsätter presentera nyheter på löpande band. Nu har klubben kommit med ännu ett glädjebesked till sina supporter. Nämligen att nyckelspelaren Daniel Steen förlängt sitt kontrakt och blir kvar i Amo.

Det råder ingen tvekan om att Steen blivit både publikfavorit och en klubbikon i Amo HK. Efter ännu en imponerande säsong har stjärnan nu bestämt sig för att stanna och därför skrivit på ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

Det meddelar Amo på sin hemsida.

”Precis som vanligt har andra klubbar, på flera nivåer, visat intresse för spelaren som troligen varit allsvenskans absoluta MVP i stort sett senaste decenniet. Med sitt driv, spelförståelse, målfarlighet och mångåriga rutin är hans signatur på ett avtal som många klubbar efterfrågat. Nu har Amo HK fått den. Igen. Och återigen står det klart att Steen är föreningen trogen ytterligare minst två säsonger till! Steen har blivit Amo HK personifierad och är mycket uppskattad i föreningen på och utanför handbollsplanen. Han har gjort över tusen mål i Amo-tröjan, ett rekord som troligen aldrig kommer passeras av någon annan.”

MER NYHETER FRÅN ALLSVENSKAN

Karlskrona värvar från Handbollsligan: ”Stora förhoppningar”
Silly Season: Här är alla nyförvärv i Allsvenskan

Kristianstad rustar för SHE – värvar från Lugi: ”En målgörare av rang”
Här är Amos senaste nyförvärv: ”Stocken övertygade mig”
Så blev serieindelningen för svensk elithandboll