Alla matcher i Scandic Cup livesänds på Solidsport. Foto: IBK Dalen

För åttonde året i rad arrangeras Umeå Scandic Cup för seniorlag & juniorlag i innebandy. Nytt för i år är att samtliga matcher kommer livesändas på Solidsport.
– Det känns väldigt bra att vi i år kan erbjuda ett enkelt och säkert sätt för alla att följa matcherna live, säger Urban Karlsson, klubbdirektör i arrangörsklubben IBK Dalen till Solidsport News.

Umeå Scandic Cup är idag en av Sveriges största och mest prestigefulla innebandyturneringar – med elitlag på både senior- och juniorsidan.

Den 26:e augusti till 13 september kommer återigen några av Sveriges bästa innebandylag, både på senior- och juniorsidan, tävla om cuppokalen.

För trots att många andra turneringar tvingats ställa in under året på grund av rådande pandemi så kommer årets upplaga av Umeå Scandic Cup att genomföras. Fast denna gång inför tomma läktare.

Alla matcher livesänds på Solidsport

– Det känns väldigt roligt att vi trots dessa speciella tider som kan genomföra cupen och att många lag dessutom väljer att spela cupen. Det känns som att cupen blivit en naturlig del för många lag i deras förberedelser inför seriespelet varje år, säger klubbdirektör Urban Karlsson i arrangörsklubben IBK Dalen.

Men intresserad publik behöver inte hänga läpp över att gå miste om dessa prestigefulla matcher. Nytt för i år är nämligen att samtliga matcher kommer livesändas på Solidsport.

– Vi har som ambition att fortsätta vara en av Sveriges största seniorturnering i innebandy och utveckla den varje år. I år har vi därför valt att satsa på att webbsända alla matcher. Det känns extra bra eftersom det ger alla som vill möjligheten att enkelt och säkert se matcherna hemifrån, avslutar Karlsson.

Du ser alla matcher live och när du vill på solidsport.com/umeascandiccup
Få tillgång till alla sändningar och repriser med All Access.
All Access: 179 SEK