Fatpipe Invitation liivesänds på Solidsport. Foto: Bildbyrån

I helgen är det dags för den prestigefyllda försäsongsturneringen Fatpipe Invitation i innebandy. Begränsat med publik kommer få vara på plats men samtliga matcher kommer livesändas på Solidsport.
– Det ska bli jättekul, vi fick ju ställa in i våras. Det var länge sen vi hade cup och vi tycker det är roligt att anordna cuper, säger Christer Norwald, cupansvarig för Fatpipe Invitation till Solidsport News. 

Till Linköping där Fatpipe Invitation spelas kommer topplag och inbjudna klubbar i årskullarna pojkar 02-08 och flickor 03-08. Under fredag kväll och lördag spelas gruppspelet och på söndagen spelas slutspel och matcher om placering. Förberedelserna inför den kommande turneringen har i och med den rådande pandemin sett annorlunda ut medger Christer Norwald.

– Det känns spännande i dessa tider. Vi har haft lite mer förarbete med tanke på covid-19, det har varit mycket att kontrollera och ta upp, säger han till Solidsport News.

Förväntningar på turneringen

Fatpipe Invitation är en cup där de bästa lagen ställs mot varandra inför den kommande säsongen. Christer Norwalds förhoppning är att lagen ska känna sig väl förberedda inför säsongen som kommer efter helgens cup.

– Vi hoppas att alla ska få spela bra matcher, få bra motstånd och att alla ska få ha en trevlig helg. Förhoppningen är att när lagen åker ifrån Linköping ska de känna sig glada, positiva och nöjda, avslutar Christer Norwald.

MER INFO OM FATPIPE INVITATION:

Alla matcher från Fatpipe Invitation kommer livesändas på solidsport.com/fatpipeinvitation

Du som tittare kan köpa åtkomst till varje enskild match eller få tillgång till samtliga livesändningar och repriser med All Access. Köp All Access här!

Vill du också tipsa oss om nyheter?
Maila in till redaktionen på redaktionen@solidsport.com