Östersunds spelare jublar efter fotbollsmatchen i Europa League mot Zorja Luhansk 2017. Foto: Bildbyrån

Från nostalgimatcher till verklighet.
Undet lördagen kommer Östersunds FK bjuda på två livesända matcher. Först en internmatch från Jämtkraft Arena följt av en ännu en nostalgimatch från Europa Leauge – live på ÖFK-TV Premium och Solidsport.

På lördag är det dags att njuta av fotboll igen. Klockan 11.25 drar träningen igång för Östersunds FK på Jämtkraft Arena och det kommer att bjudas på en intern träningsmatch mellan två starka laguppställningar. Matchen spelas 2×30 minuter och matchen kommenteras av Niclas Lidström och Lasse Landin.

– Det blir roligt att se hur tempot blir i den här matchen, säger Lasse Landin inför den interna träningsmatchen.

Matchen ses live på ÖFK-TV Premium, antingen genom att köpa endast matchen för 39 kronor eller genom att bli Månadssupporter. Som Månadssupporter för 79 kr får du tillgång till allt innehåll på kanalen, allt från exklusiva intervjuer till roliga händelser, samtidigt som du stöttar ÖFK ekonomiskt.

Ny nostalgikväll väntar

Men ÖFK nöjer sig inte där.
Senare samma kväll kan klubbens supportrar bänka sig för att återuppleva nästa nostalgimatch i Europa League från 2017. Den gång är det mötet mot Zorja Luhandsk hemma på Jämtkraft Arena som står på menyn.

– Ytterligare en underbar match hemma i Europa League där vi dominerade spelmässigt, minns Lasse Landin.

Matchen startar 20.00 på lördag kväll och kostar 39 kronor eller så kan du även här bli månadssupporter för 79 kronor/månad!

Ladda upp inför starten av Allsvenskan med att se ÖFK träna och spela internmatch lördag 11.25 och sedan återupplev en höjdarmatch från Europa League!

Se matcherna nedan eller genom att besöka ÖFK-TV här!