Nu släpper Solidsport – Sveriges största kanal för livesänd sport – en efterlängtad app till sina närmare 900.000 användare. Den nya appen gör det lätt för tittarna att hitta innehåll och följa sitt favoritlag i mobilen.
– Vi jobbar ständigt för att göra vår tjänst smidigare, snabbare och bättre för våra användare och utvecklingen av den här “tittarappen” är ett stort och viktigt steg i detta arbete, säger Johan Lundqvist, produktchef på SolidSport.

LADDA NER FRÅN APP STORE HÄR.
LADDA NER FRÅN GOOGLE PLAY HÄR.

En av de största utmaningarna för varje lag är att nå ut till tittare med information att nytt innehåll finns tillgängligt på sina Solidsport-kanaler, men nu blir även det enkelt

Den nya Solidsport-appen är skapad för att främst fylla två funktioner:

  • Det ska bli ännu lättare att hitta innehåll på Solidsport.
  • Det ska bli ännu lättare att följa sitt favoritlag i mobilen.

Målet är att tillhandahålla den bästa hjälpmedlet för alla användare som vill följa sina lag med fokus på matcher och annat rörligt innehåll.

Om favoritlaget spelar i en serie, i en cup eller bara en vanlig träningsmatch spelar ingen roll – allt innehåll kommer att finnas tillgängligt i appen.

– En av de största utmaningarna för varje lag är att nå ut till tittare med information att nytt innehåll finns tillgängligt på sina Solidsport-kanaler, men nu blir även det enkelt. Det är bara att uppmana nära och kära, supportrar och sponsorer att ladda ner appen och att följa laget. Sedan behöver de aldrig missa när laget fyller sin kanal med innehåll, säger Johan Lundqvist.

Vi jobbar ständigt för att göra vår tjänst smidigare, snabbare och bättre för våra användare och utvecklingen av den här “tittarappen” är ett stort och viktigt steg i detta arbete.

Häftigast av allt med Solidsport är nog ändå hur mycket sportinnehåll som man kan upptäcka med hjälp av appen

Med hjälp av appen blir det nu även enkelt att hitta nytt innehåll hos Solidsport – från amerikansk fotboll till thaiboxning och alla sporter däremellan.

Just nu samsas 78 olika sporter, omkring 1 200 lag och drygt 2 000 kanaler på plattformen, och det kommer fler och fler för varje dag som går.

– Häftigast av allt med Solidsport är nog ändå hur mycket sportinnehåll som man kan upptäcka med hjälp av appen, säger Johan Lundqvist.

Han berättar att nästa version av appen redan är under utveckling, och bekräftar minst en release till innan jul.

– Det blir ännu fler spännande nyheter och förbättringar inom kort, så mycket kan jag lova, säger Johan Lundqvist.

LADDA NER FRÅN APP STORE HÄR.
LADDA NER FRÅN GOOGLE PLAY HÄR.

Text: Mathias Lühr
mluhr@solidsport.com