Modo Hockey livesänder kvällens derbyt mot Timrå på Modo Channel. Foto: Bildbyrån

Redo för stekhett hockeyderby? Ikväll väntar ett klassisk länsderby mellan Modo och Timrå inför säsongsstarten i Hockeyallsvenskan – live på Modo Channel.

Seriepremiären inför Hockeyallsvenskan närmar sig med stormsteg och redan ikväll väntar ett rykande länsderby mellan ärkerivalerna Modo och Timrå.

Matchen startar 18.00 och spelas i Fjällräven Center utan publik.
Modo Hockey kommer istället erbjuda publiken att se matchen via deras egen tv-satsning Modo Channel via solidsport.com/modochannel

Nyförvärvet ställs mot gamla laget

För Modos nyförvärv Sebastian Ohlsson är matchen extra speciell eftersom han så sent som förra säsongen spelade för Timrå.

– Det är såklart roligt att spela mot spelare man känner och många finns fortfarande kvar i Timrå. Samtidigt är det fullt fokus på matchen och att se till att vi kan fortsätta bygga vidare på allt vi gjorde bra under matcherna förra veckan, säger han i en intervju med Modo Channel.

Ohlsson blev nyligen också utsedd till assisterande lagkapten.

– Det är en stor ära. Jag vill vara en ledare och framför allt visa på isen att jag är en spelare alla andra kan ta rygg på.

Kvällens match går att köpa för 99 kr eller genom bli månadsabonnent på Modo Channel för 79 kr. Det ger tillgång till både matchen och allt annat innehåll på kanalen.

Se matchen live här eller via spelaren nedan.