Fredrik Joulamo tar över som tillförordnad generalsekreterare för svensk basket. Foto: Bildbyrån

Sedan det stod klart att Johan Stark avgår som generalsekreterare för basketförbundet har jakten på en ny generalsekreterare inletts. I väntan på att man hittar sin kandidat har Fredrik Joulamo axlat rollen som tillförordnad generalsekreterare. 

– Jag ser fram emot att ta mig an detta uppdrag för en tid. Jag ska göra mitt bästa för att vi inte ska tappa fart nu när Johan Stark går vidare, säger Fredrik Joulamo. 

Den andra oktober tillträder Fredrik Joulamo, 46, som tillförordnad generalsekreterare för basketförbundet, samtidigt som Johan Stark blir generalsekreterare för hockeyförbundet.

Vi är inne i en progressiv och spännande tid och det känns hedrande att fått förtroendet att leda förbundskansliet framåt, säger Fredrik Joulamo till basketförbundets hemsida.

Styrelsen nöjd med valet

Att tillsätta en tillförordnad generalsekreterare är ett av de första besluten den nya förbundsstyrelsen tagit.

Jag är mycket glad att Fredrik har accepterat uppdraget som tillförordnad generalsekreterare. Fredrik har gedigen erfarenhet inom Svensk Basket och står för ett tydligt, målinriktat och inkluderande ledarskap, säger förbundsstyrelsens ordförande Susanne Jidesten till basketförbundets hemsida.

Vill du också tipsa oss om nyheter?
Maila in till redaktionen på redaktionen@solidsport.com