Fullspäckad omgång i herrallsvenskan till helgen. Foto: Bildbyrån.

Äntligen är det dags för en full omgång av herrallsvenskan igen. Flera spännande matcher väntar, bland annat toppmötet mellan Kungälv och Amo på lördag.

Alla ni som älskar handboll, i helgen är det bara att bänka sig i soffan. Full omgång av herrallsvenskan väntar med en mängd intressanta möten.

Kungälv och Amo möttes så sent som förra helgen där Amo drog det längsta strået och vann med sju bollar. Nu väntar nytt möte, denna gång på Kungälvs hemmaplan. Tar hemmalaget revansch eller kan Amo ta andra raka segern lagen emellan?

Det ska bli spännande att se hur det går för serieledande Hammarby, som efter nästan en månad utan matcher ställs mot Vinslöv på lördag. Ett Vinslöv som inte spelat match sedan 8 november då man slog AIK på bortaplan.

Ett AIK som ligger sist i tabellen med 10 raka förluster. På söndag väntar en ny tuff utmaning – derby mot Tyresö. Båda lagen ligger i botten av tabellen. Där varje poäng blir livsviktiga för båda lagen framöver.

Helgen sista match spelas på söndagskvällen när Lindesberg tar emot Torslanda. Ett intressant möte där Lindesberg vill lämna tabellens bottenskikt och Torslanda vill ha fortsatt häng på lagen i toppen.

Se alla matcher från herrallsvenskan på Solidsport.com/allsvenskanherrar

Så spelas helgens omgång:

Kärra – VästeråsIrsta
Lördag 14:00

Kungälv – Amo
Lördag 15:00

Karlskrona – Skånela
Lördag 16:00

Vinslöv – Hammarby
Lördag 16:00

AIK – Tyresö
Söndag 16:00

Anderstorp – Rimbo
Söndag 16:15

Lindesberg – Torslanda 
Söndag 17:00

KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT