IFK Norrköping är nästa allsvenska klubb som ansluter sig till Solidsport. Foto: Bildbyrån

IFK Norrköping är nästa allsvenska klubb att inleda ett samarbete med Solidsport. Nu lanseras en premiumkanal med exklusivt innehåll för klubbens supportrar – och som redan på fredag kan ta del av en fullspäckad uppesittarkväll.
– Vi lever i en tid som kräver nytänk och det här känns som helt rätt att väg att gå på många olika sätt, säger Robin Bornehav, marknadschef i klubben.

Östersunds FK har redan gjort det. I väntan på att säsongen ska starta och att arenor återigen ska fyllas med publik väljer nu även IFK Norrköping att presentera en ny digital satsning.

Nu lanseras en premiumkanal i samarbete med streamingtjänsten Solidsport.

Livesända träningar, framtida träningsmatcher, intervjuer och reportage.
Ambitionen med satsningen är helt enkelt att ge supportrarna en unik inblick i klubben och samtidigt skapa nya viktiga intäkter.

– Idrottsvärlden håller på att förändras och då gäller det anpassa sig. I tider utan matcher är det här ett utmärkt sätt att skapa nya upplevelser och fortsätta engagera våra publik. Det här kommer på lång sikt också bli en viktig satsning för att skapa en ännu större närhet och öppenhet mot alla som följer IFK Norrköping, säger Bornehav.

Livesänder påkostad uppesittarkväll 

Som Månadssupporter för 99 kr får man tillgång till allt exklusivt innehåll samtidigt som man stöttar klubben ekonomiskt.
Och redan nu på fredag, med start klockan 19.00, kommer klubben kickstarta sin nya satsning på Solidsport. Då avslutas klubbens pågående biljettkampanj #ståuppförnorrköping med en livesänd uppesittarkväll.

 – När inga matcher spelas har vi valt att satsa på något nytt. Tillsammans med våra supportrar kommer vi ha en fantastisk kväll med flera stora lanseringar och nyheter inför säsongen. Ett utmärkt sätt för oss att ge något tillbaka till våra supportrar.

Vad kan supportrarna förvänta sig under uppesittarkvällen?
– Bland annat kommer vi släppa Markus Krunegårds nya inmarschlåt, han kommer även vara med i livesändningen för att berätta om hur den kom till. Under kvällen presenterar vi även årets nya matchtröja med en ny filmproduktion. Det kommer också spelare, ledare, supportrar, samarbetspartners och flera intressanta personer till studion för att underhålla er.

Se uppesittarkvällen och bli Månadssupporter här!

RELATERAT INNEHÅLL

ÖFK lanserar premiumkanal på Solidsport: ”Ett steg in i framtiden”
Fotbollssuccé på Solidsport: “Publiken stannar hemma”
Degerfors succésatsning ger klirr i kassan: ”Inspirerad av På spåret”
Tuffa tider – då börjar Superettan-klubben livesända