Se alla matcher från Ingarö Skärgårdscup i helgen – live på Solidsport. Foto: Bildbyrån

I helgen är det dags för nystartade Ingarö Skärgårdscup. 107 lag kommer då spela 220 matcher och som alla går att se live på Solidsport.
– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda en möjlighet att följa helgens matcher på ett säkert sätt, säger kanslichefen Peter Hartzell till Solidsport News.

Ingarö Skärgårdscup är en nystarstad satsning av Ingarö IF som för många deltagande lag blir en bra uppstart inför återstarten av S:t Eriks-Cupen i höst.

Totalt 107 lag med pojkar och flickor födda 2009-2012 har anmält sig till Ingarö Skärgårdscup och kommer till helgen spela över 220 matcher.

“Vi blev tagna på sängen av Covid-19”

På grund av pågående pandemi och nuvarande restriktioner för Covid-19 har också flera säkerhetsåtgärder vidtagits för att cupen ska kunna genomföras på ett säkert sätt.

– Vi blev som så många andra tagna på sängen av Covid-19 men bestämde oss tidigt för att försöka genomföra cupen, med framför allt starka begränsningar för publik. Vi tillåter endast spelare och ledare att vistas på idrottsplaten, förklarar Peter Hartzell, kanslichef för Ingarö IF.

“Valet av Solidsport var enkelt”

För att ändå kunna erbjuda anhöriga och publiken en chans att följa matcherna har klubben valt att livesända samtliga matcher via Solidsport.

– Valet av Solidsport kändes självklart då vi har en relation sedan tidigare samtidigt som Solidsport erbjuder en enkel och smidig lösning med en transparent betallösning, säger Hartzell.

Samtliga matcher går att se live och i repris via solidsport.com/ingaro-skargardscup

MER INFO OM SÄNDNINGARNA:

Som tittare går att det köpa varje enskild match för 49 kr eller köpa ett All Access för 129 kr. Det ger tillgång till samtliga livesändningar och repriser. Köp All Access här!

Genom att köpa en enskild match eller All Access stöttar du också Ingarö IF ekonomiskt då en stor del av intäkterna går direkt till deras lagkassa.