English Suomi

Futsal League, finlands högsta divison, har skrivit på ett samarbetsavtal för säsongen 2020-2021 med Solidsport. Alla matcher i den finska högstaligan i Futsal kommer livesändas på Solidsport under den kommande säsongen.

Livesändningarna utförs tillsammans med klubbarna och matcherna kan enkelt sändas på varje lagkanal. Både via en webbläsare och Solidsport-appen. Åskådare kan titta på alla matcher i herrarnas och damernas huvudligor med ett månads- eller säsongsabonnemang samtidigt som de stöttar sitt favoritlag.

Solidsport livesänder även samtliga matcher från nänst högsta innebandyligan Salibandy Divari via separata lagkanaler. Lagkanalerna har fått mycket positiv feedback eftersom klubben får chansen att tjäna in viktiga intäkter via deras livesändningar.

“Det är fantastiskt att få in en ny sport till Solidsport. Vi har redan testat enskilda matcher och det framgångsrika slutförandet av Futsal Final Four förra säsongen öppnade vägen till detta avtal. Vi kan nu påbörja ett växande samarbete som kommer att göra det möjligt för klubbarna att växa sin verksamhet ännu bättre. Solidsports mål är först och främst att ge klubbar och lag en helt ny intäktsmöjlighet, säger Sauli Silvonen, Country Manager på Solidsport.

Se alla matcher live på Solidsport

Alla herr- och dammatcher kommer livesändas via solidsport.com/futsalliiga.

Köp som Månadssupporter sker på kanalen i det utvalda herr- eller damlaget. Varje match kan också köpas styckvis, varav intäkten går till hemmalaget som sänder matchen. Superpass erbjuder alla herr- och damligamatcher under hela året för 990 kr. Som Månadssupporter får du tillgång till alla herr- och damligamatcher till ett totalpris på 19,90 €.

“Jag är mycket nöjd med starten av samarbetet med SolidSport. Det här är ett utmärkt sätt för alla lag att ta sin verksamhet till nästa nivå. Det ligger också i vårt största intresse att våra högstaligor visas på en enda plattform” säger Tero Kivistö, ordförande i Futsal-Liigaseuros.

“Ett konkret sätt att överleva utmanande tider”

“Pågående pandemi har orsakat globala problem och har även påverkat våra lag i form av verkliga ekonomiska utmaningar. Med detta samarbete kan vi ge klubbarna ett konkret sätt att överleva denna utmanande tid. För närvarande kan ingen säga vilken typ av begränsningar som gäller framåt och hur det kommer förändras under säsongen. Därför är det här en bra satsning för oss och som dessuomt kommer ge kvalitetsunderhållning till publiken som törstar efter att få se matcher igen”

Herrserien startar den 20 september. och damserie 10.10.