Spännande bottenmöte väntar i helgens SBL Dam. Foto: Bildbyrån.

En ny helg stundar och det innebär nya matcher i SBL Dam, där tre matcher står på schemat. Ett extra spännande möte väntar på söndagseftermiddagen, där Mark möter Helsingborg, där båda lagen jagar första segern för säsongen. 

Det som skulle blivit en helg med sex matcher från SBL Dam blir nu en helg med bara tre matcher. Covid-19 smitta ställer till det rejält för flera lag som tvingats skjuta upp sina matcher.

Glädjande besked är dock att tre matcher kan spelas. Det blir en match på lördag och två på söndag. Först ut är matchen mellan Visby – Norrköping på lördag. I söndagens två matcher möts Södertälje och A3, samtidigt som det blir bottenmöte mellan Mark och Helsingborg. En spännande match där båda lagen krigar för säsongens första seger.

Inställda matcher

Mötet mellan Helsingborg – Luleå som skulle spelats ikväll (läs torsdag) samt mötet Eos – Luleå som skulle spelats på lördag har skjutits upp på grund av Covid-19 fall i Luleå.

Idag (läs torsdag) meddelades det att mötet mellan Wetterbygden och Alvik ställs in på grund av Covid-19. Även mötet mellan Uppsala och Högsbo är inställt.

Se samtliga matcher från SBL Dam på Solidsport.com/sbl-dam

Så spelas helgens matcher:

Visby – Norrköping
Lördag 16:00

Södertälje – A3
Söndag 16:00

Mark – Helsingborg
Söndag 16:00

KOMMANDE MATCHER PÅ SOLIDSPORT