Solidsport News listar årets mest lästa artiklar.

Att göra en summering av året tillhör vanligheterna. Så även på Solidsport News. Under veckan kommer vi därför att dela med oss av årets mest lästa artiklar. Idag går vi igenom plats 5-1. 

Så var vi äntligen där. Dagen före nyårsafton. Dagen då Solidsport News publicerar våra topp 5 mest lästa artiklar under 2020.

Innan ni skrollar ner och får reda på vilken artikel som blev mest läst under året vill redaktionen på Solidsport News rikta ett stort tack till alla er som läst våra artiklar, som ställt upp på intervjuer och som delat och gillat våra inlägg i sociala medier. Det har varit väldigt roligt att få ta del av era historier och vi hoppas ni har tyckt om det vi skrivit om er. Vi hörs 2021!

Här är plats 5-1.

Plats 5: 2 208 läsare

Senaste nytt om Covid-19 – så påverkas idrotten i Sverige

Rådande pandemi och den ökning av Covid-19 har skapat en stor osäkerhet och oro i idrottssverige. Kommer det spelas några matcher? Några turneringar? Får lagen ens träna? Under hösten har Solidsport, veckovis uppdaterat med de senaste restriktionerna från Folkhälsomyndigheten.

Här kan du läsa hela artikeln.

Plats 4: 2 224 läsare

TV: Se 9-åringens drömmål i S:t Eriks-Cupen

Solidsport hjälper lag fånga oförglömliga ögonblick på film. Spana bara in den här 9-åringens drömmål i S:t Eriks-Cupen.

Här kan du läsa hela artikeln.

Plats 3: 2 555 läsare

Motorfest väntar på Solidsport: “Riktigt bra action”

Under första helgen i augusti livesände Solidsport och SBF Play SM-finalerna och Rally X nordic i rallycross.
– Det blev riktigt bra action, säger Jörgen Ekwall, marknadschef på Svensk Bilsport.

Här kan du läsa hela artikeln.

Plats 2: 2 906 läsare

Så blev Modo Hockey digitala pionjärer:
“Många frågar om vår satsning”

För fyra år sedan sjösattes en ny idé som fick många att skaka på huvudet. Idag är Modo Hockeys satsning på egna tv-rättigheter och betalt innehåll ett succékoncept som allt fler elitklubbar inspireras av.
– Det var många som ifrågasatte oss och vår betalmodell. Nu ringer istället flera klubbar från olika ligor och idrotter och frågar om hur vi jobbar med Modo Channel, säger Frank Eriksson, kommunikationsansvarig i klubben.

Här kan du läsa hela artikeln.

Plats 1: 2 963 läsare

Solidsport lanserar #hållpublikenborta – erbjuder gratis utrustning

I våras startade Solidsport kampanjen #hållpublikenborta. I kampanjen lånade Solidsport ut utrustning som användes till att livesända matcher. Totalt lånades 50 sändningsriggar med syfte att hjälpa föreningar runt om i landet att komma igång med sina livesändningar när publiken inte fick vara på plats.
– Vi har märkt vilken stor effekt livesändningarna fått för att hålla publiken borta från fotbollsplanerna, så nu vill vi göra mer för att hjälpa föreningarna, säger Tobias Thalbäck, vd för Solidsport.

Här kan du läsa hela artikeln.

Solidsports nyårsflashback:

Årets populäraste Solidsport News (15-11)
Årets populäraste Solidsport News (10-6)
Årets populäraste Solidsport News (5-1)

Årets Solidsport Moments (6-5)
Årets Solidsport Moments (4-3)
Årets Solidsport Moments (2-1)