Solidsport News listar årets mest lästa artiklar.

Att göra en summering av året tillhör vanligheterna. Så även på Solidsport News. Under veckan kommer vi därför att dela med oss av årets mest lästa artiklar.  

Med ett nytt år i horisonten summerar Solidsport News det gångna året med en topplista. Under veckan kommer vi att lista årets mest lästa artiklar på Solidsport News under året 2020.

Innan ni skrollar ner och får reda på vilka artiklar som kom på plats 15-11 vill redaktionen på Solidsport News rikta ett stort tack till alla er som läst våra artiklar, som ställt upp på intervjuer och som delat och gillat våra inlägg i sociala medier. Det har varit väldigt roligt att få ta del av era historier och vi hoppas ni har tyckt om det vi skrivit om er. Vi hörs 2021!

Här har ni plats 15-11.

Plats 15: 1044 läsare 

Obesegrade Amos passning till Skånela: “Vi slår ur underläge”

Hammarby och Amo var lagen som då var fortsatt obesegrade i Herrallsvenskan. Trots det valde tränarprofilen Andreas Stockenberg att slänga iväg en muntlig känga till rivalen Skånela. Något som blev rejäl tändvätska för en social strid på Twitter mellan lagens tränare.

Här kan du läsa hela artikeln.

Plats 14: 1 382 läsare

Fotbollssuccé på Solidsport: “Publiken stannar hemma”

Aprilmånad betyder starten för St: Eriks-cupen. Varje år spelas tusentals matcher inför föräldrar och fans runt om i Sverige. Men i år fick inte publiken vara på plats. Då blev livesändningar via Solidsport lösningen. Tack vare att Solidsport erbjöd klubbar gratis utrustning gick det att se hundratals matcher live – hemma från tv-soffan. 
– Vi var såklart väldigt nöjda med resultatet, men det var bara början för oss, säger Tobias Thalbäck, vd för Solidsport.

Här kan du läsa hela artikeln.

Plats 13: 1 422 läsare

TV: Här skruvar 14-åringen in bollen – på en hörna (!)

Att göra mål på en hörna brukar vanligtvis ske genom en nick. Men Kia Karlsson, 14 år, i Tyresö FF valde en lite elegantare variant. Hon skruvade istället in bollen själv. 

Här kan du läsa hela artikeln.

Plats 12: 1 494 läsare 

Göteborg Cup storsatsar på Solidsport – livesänder 1000 matcher

Covid-19 har satt stopp för många ungdomscuper under året. Men en turnering som spelades under sensommaren var Göteborg Cup. Cupen spelades inför tomma läktare, men tack vare Solidsport kunde närmare 1000 matcher livesändas. 
– Vi är glada över att vi kunde erbjuda livesändningar för samtliga matcher via Solidsport, säger Lars Berntsson, cupansvarig till Solidsport News. 

Här kan du läsa hela artikeln.

Plats 11: 1 505 läsare

Basketfestivalen håller andan: “Vi lever på cupen hela året”

En rad ungdomscuper tvingades ställa in på grund av coronakrisen. Högsbo Basket hoppades då in i det sista att de skulle kunna arrangera Göteborg Basketfestival – Europas största ungdomscup i basket.
– Vi ser fortfarande att det finns en möjlighet för oss att kunna genomföra cupen, sa Carina Peleg, verksamhetschef för Högsbo Basket till Solidsport.

Här kan du läsa hela artikeln.

I morgon listar vi plats 10-6.