Annons
Home Corona 5 anledningar att börja livesända med Solidsport

5 anledningar att börja livesända med Solidsport

394
0
Så kan ditt lag tjäna pengar till lagkassan genom att livesända med Solidsport. Foto: Bildbyrån

Behöver din förening hjälp med att hålla publiken borta från planen?
Lugn. Det finns en enkel lösning –  b
örja livesänd lagets matcher med Solidsport.
Det är kostnadsfritt, sparar minnen för livet och fyller lagkassan.

Att livesända sport, event eller cuper och samtidigt tjäna pengar har aldrig varit enklare.

Solidsport är en tjänst för att livesända matcher och samtidigt ge pengar tillbaka till föreningslivet. Så här långt har satsningen skapat intäkter på mer än 40 miljoner kronor till de klubbar och föreningar som idag använder sig av Solidsport.


Vill du också livesända med Solidsport? Aktivera ditt lag här.

För föreningar och lag är det helt kostnadsfritt att använda Solidsport.

Hälften av alla intäkter går direkt till laget – och allt som behövs för att livesända är en mobiltelefon, internetuppkoppling och Solidsports Broadcaster-app. Varje filmad match sparas sedan på lagets kanal som går att se som repris och ladda ner. Utrymmet på varje kanal är oändligt så man behöver aldrig radera något innehåll.

5 anledningar att livesända med Solidsport:

1. Det fyller lagkassan.

Tack vare Solidsports välutvecklade betallösning så kan ditt lag tjäna pengar till laget via både pay-per-view och att samla månadssupportrar.

Och vad är månadssupportrar? Det är personer som väljer att betala månadsvis för att se alla lagets livesändningar och repriser. Oftast handlar det om föräldrar, vänner eller andra närstående. Låter roligare än att sälja lotter eller salami, eller hur?

2. Det är enkelt och helt gratis.

Att använda sig av Solidsport kommer aldrig vara en kostnad. Både plattformen och samtliga appar är kostnadsfria, vilket innebär att laget kan tjäna pengar redan från första livesändningen. Plattformen är också utvecklad så att vem som helst, enkelt och smidigt, ska kunna börja livesända utan krånglig utrustning. Allt som behövs är en mobiltelefon med uppkoppling.

3. Använd avancerad grafik direkt i telefonen.

Solidsport har utvecklat en unik grafiklösning som gör det möjligt för dig att sköta scoreboard, matchklocka och period samtidigt som du livesänder med din telefon. Tack vare det kan du få en enkel livesändning med telefonen att se ut som riktig proffssändning för dina tittare.

4. Spara minnen för livet.

Alla sändningar lagras och sparas på din kanal. Dina månadssupportrar har då möjligheten att se allt material i repris – när som helst – eller ladda hem varje sändning till en dator eller surfplatta. Det är ett enkelt sätt att spara minnen för livet för både utövare, familj och åskådare.

5. Utmärkt analys och utbildningsverktyg.

Förutom att spara minnen kan också tränare och spelare använda allt material för analys och utbildning. Tack vare Solidsports inbyggda redigerings- och highlightsfunktioner är det enkelt att klippa ut både höjdpunkter eller taktiska missar från varje match. Något som sedan kan användas till utbildning och träning.

Så, vad väntar du på?
Aktivera ditt lag och börja tjäna pengar till laget med Solidsport.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here