ÖFK-spelaren Sam Mensiro kommenterar när finalen i Svenska Cupen från 2017 livesänds på nytt. Foto: Bildbyrån

Östersunds FK avslutar #nostalgiveckan på Solidsport med en av klubbens största höjdpunkter i historien. Under valborgsmässoafton livesänds finalen i Svenska Cupen mot Norrköping från 2017. 
– Jag minns framför allt hur hela Östersund levde upp på ett sätt som vi inte är vana vid, säger ÖFK-spelaren Sam Mensiro till Solidport News

Ikväll är det Valborgsmässoafton och då väntar den stora finalen för Östersunds FK och #nostalgiveckan på Solidsport. Under senaste tiden har klubbens supportrar fått möjligheten att återuppleva klassiska matcher på Solidsport – och samtidigt stötta klubben ekonomiskt.

“En fantastisk match”

Nu väntar den stora finalen när ÖFK-TV och Solidsport kommer livesända den klassiska finalen i Svenska Cupen mellan ÖFK och IFK Norrköping. Matchen är en av klubbens största ögonblick och kommer gå att se gratis på Solidsport med start klockan 21.00.

– Det här var en fantastisk match för oss att spela. Vi hade ett enormt självförtroende när vi gick ut till avspark, berättar Sam Mensiro, som kommenterar matchen tillsammans med Niclas Lidström.

– Jag minns tillbaka på cupfinalen med glädje och minns framför allt hur hela Östersund levde upp på ett sätt som vi inte är vana vid.

2400 biljetter har sålts till matchen

Klubbens supportrar kan hjälpta till att stödja ÖFK genom att köpa matchbiljetter för 50 kr. Under onsdagskvällen hade mer än 2400 biljetter sålts till matchen.

Köp din biljett här och se matchen via spelaren nedan eller via ÖFK-TV på Solidsport.

– Vi är enormt glada att vi har så här bra stöd från våra supportrar, säger Niclas Lidström, kommunikationsansvarig i klubben.

Genom att bli Månadssupporter på ÖFK-TV stöttar du också klubben ekonomiskt samtidigt som du får tillgång till allt premiuminnehåll – hela säsongen.